Kategori Spørsmål og svar


Spørsmål og svar

Hvordan lage en komposthaug

Gutter, fortell oss om komposthaugene, her kaster vi gress der, trenger vi å strø det på bakken? Hvor lenge vil det være mulig å bruke det? Hvordan få sagflis til å råtne, vi har flere poser, hva kan gjøres med dem? Det virker som om de mulch sengene, hvordan? Strø bare på toppen eller trenger du å råtne?
Les Mer
Spørsmål og svar

Aprikoser i forstedene

Bare et universalmiddel var ønsket om å dyrke aprikoser i landet. Det ordner seg ikke ennå. Kanskje noen har en lignende opplevelse? Plantene som jeg planter har ikke engang et snev av blomstring. 554 visninger | 09/12/2015 02:43 Siste spørsmål: Det er et bilde av mose, men jeg vet ikke navnet. Victor spurte (hjemme hos meg) Noen på landet spiser rødbeterblad og gulrotblader. Hvem er dette?
Les Mer
Spørsmål og svar

Hvilke planter er egnet for arbo-skulpturer

Nylig så jeg bilder av arboskulpturer, og nå vil jeg gjøre noe selv. Dessverre, der de ble lagt ut, ble det skrevet om sørlige planter, som vi praktisk talt ikke møter noe sted. Hvilke av plantene våre er egnet til å skape en slik skjønnhet? 435 visninger | 09/11/2015 01:14 Siste spørsmål: Det er et bilde av mose, men jeg vet ikke navnet. Victor spurte. På hytta min spiser noen rødbeter og gulrotblader. Hvem er dette?
Les Mer
Spørsmål og svar

Hva kan dyrkes ved Svartehavskysten

Det er vinterfrukter som er av interesse :) hva kan generelt passe til et mildt, sørlig klima, slik at det vil bære frukt om vinteren? tenker generelt på det mest åpenbare alternativet - mandariner. Men jeg vil ha noe annet) 705 visninger | 09/14/2015 02:03 Siste spørsmål: Det er et bilde av mose, men jeg vet ikke navnet. Victor spurte (a) På hytta min spiser noen rødbeter og gulrotblader. Hvem er dette?
Les Mer
Spørsmål og svar

Thuja og tuyevik - hva er forskjellen

Hvordan skille? Funksjoner ved å bruke begge deler? Tuevik, hvis jeg ikke tar feil, ble brukt i konstruksjon på grunn av noen treegenskaper. Thuja brukes til dekorative plantinger. 1176 visninger | 09/15/2015 06:04 Nylige spørsmål: Det er et bilde av mose, men jeg vet ikke navnet. Victor spurte (hjemme hos meg) Noen på landet spiser rødbeter og gulrotblader. Hvem er dette?
Les Mer
Spørsmål og svar

Valnøtter

Valnøtt, ikke bare er det veldig nyttig for kroppen, men også trær er ikke veldig tolerante, lave temperaturer. Den tilpasser seg lett etter forskjellige værforhold. Jeg vil plante et par trær i mitt eget landsted. Jeg vet at det er forskjellige varianter, men hvilke slår rot og det som er bedre å gjødsle?
Les Mer
Spørsmål og svar

Hvorfor hortensiabladene ble hvite

Hallo Si meg, vær så snill, med hortensia? Tagger: Gjødsel 857 visninger | 08/16/2015 14:18 Siste spørsmål: Det er et bilde av mose, men jeg vet ikke navnet. Victor spurte (a) På hytta mi spiser noen rødbeterblader og gulrotblader. Hvem er dette? og hvordan håndtere dem? Takk for tidligere spurt Victor Hva slags skadedyr og hvordan kurere planten?
Les Mer
Spørsmål og svar

Hvorfor de nedre bladene på en sitron blir gule

God dag. Jeg bestemte meg for å dyrke en sitron fra frøet, den vokste allerede ca 10 cm. Og de nedre bladene begynte å tørke. Kanskje noen kom over, råd om hva som skjedde med ham? Tagger: Hage 229 visninger | 09/15/2015 16:00 Nylige spørsmål: Det er et bilde av mose, men jeg vet ikke navnet. Victor spurte. På dachaen min spiser noen rødbeterblader og gulrotblader. Hvem er dette?
Les Mer
Spørsmål og svar

Hvordan fortynne tobakksstøv for vanning av innendørs blomster

Si meg, vær så snill, hvordan fortynne tobakksstøv for å vanne innendørs blomster? Tobakkstøv + vann. Hvilken andel? Tagger: Kitchen Garden 349 visninger | 09/03/2015 11:01 Siste spørsmål: Det er et bilde av mose, men jeg vet ikke navnet. Victor spurte (hjemme hos meg) Noen spiser rødbeterblader og gulrotblader i dachaen min. Hvem er dette?
Les Mer
Spørsmål og svar

Tørnete planter / kaktus ...

Vi har alle lenge kjente planter som kaktus. Men hvor mye vet vi om dem? Hva er det beste habitatet for denne arten. Hvor i hvilket land hvordan man planter. Stell og vanningstid. Hvor historisk den første arten oppsto i hvilke land. Det er giftige kaktus, det er kaktus som blomstrer hvert 5.-10. År.
Les Mer
Spørsmål og svar

Hvordan bli kvitt trelus i hagen

Fortell meg hvordan bli kvitt trelus i hagen? Tagger: Skadedyr, grønnsaker 315 visninger | 09/12/2015 10:00 Nylige spørsmål: Det er et bilde av mose, men jeg vet ikke navnet. Victor spurte. På hytta min spiser noen rødbeter og gulrotblader. Hvem er dette? og hvordan håndtere dem? Takk for tidligere spurt Victor Hva slags skadedyr og hvordan kurere planten?
Les Mer
Spørsmål og svar

Busker langs banen

Gi beskjed om hvilke busker som kan plantes langs stien? I sør så jeg at lavrushka vokser slik - den er ganske tøff, men ikke stikkende, og den er trimmet figurativt. Men her (mellombandet) blir det kaldt. Jeg vil ha noe lavt og ikke se på som separate busker, men som en "grense".
Les Mer
Spørsmål og svar

Plommer ble syke

Fruktet i flere år, alt var flott. Tre bøtter ble samlet. Men nå er fruktene dekket med en slags møkk. Harpiks vises på steder på fruktene, og en orm sitter inne i plommen. Dette er andre året. Og på alle trærne. Telle hele bærene på fingrene: (Hva gjør du? 842 visninger | 03.09.
Les Mer
Spørsmål og svar

Hvordan velge et godt sommerhus

Vi vil kjøpe hytte. Hva er de beste kriteriene å bedømme? Hvordan velge en god hvis jeg ikke forstår godt? Tagger: Skadedyr 403 visninger | 08/26/2015 20:30 Siste spørsmål: Det er et bilde av mose, men jeg vet ikke navnet. Victor spurte. På hytta min spiser noen rødbeter og gulrotblader. Hvem er dette? og hvordan håndtere dem?
Les Mer
Spørsmål og svar

Rådgi planter for topiary

Velkommen! Rådgi plantene for topiary (for individuelle figurer, ikke et gjerde)? Hvilke planter egner seg godt til å klippe? Holde formen og tettheten, ikke skallet på steder over tid? 795 visninger | 09/10/2015 14:54 Siste spørsmål: Det er et bilde av mose, men jeg vet ikke navnet. Victor spurte (hos meg) Noen på landet spiser rødbeterblad og gulrotblader. Hvem er dette?
Les Mer
Spørsmål og svar

Er det mulig å ikke kutte klematis for vinteren

Det er en klematis av den tredje gruppen beskjæring (nesten til null) slags purpurea-fangenskap. Vokste opp under 3 meter. Jeg tenker å forplante ... Hva om du ikke trimmer den, men tar den ut av støtten og legger den helt i sporet og fyller den, og dekker rillen til vinteren ... Vil den ordne seg nå eller er det verdt det å takle i sommer? Tagger: Sykdom, Plantedyrking, Planter, Planter 398 visninger | 18.
Les Mer
Spørsmål og svar

Bregner i en sommerhytte

Forleden så jeg en historie der jeg berømmet bruken av bregner på de skyggefulle områdene på stedet. Jeg var strålende fornøyd, fordi vi bare har et slikt problemhjørne i landstedet vårt - som ugress har vokst i et år. Imidlertid kom jeg over en fullstendig avvisning av denne ideen av min kone, sier at bregner ikke er bra!
Les Mer
Spørsmål og svar

Forbedring av tomtens fruktbarhet uten husdyrgjødsel

Av en eller annen grunn vil jeg ikke bruke gjødsel til gjødsel. Men hvilke andre metoder finnes for å øke fruktbarheten på nettstedet? Personlig sår jeg hvit sennep to ganger i året. Den vokser ganske raskt. Hvis den grønne massen klippes og innlegges i jorden under blomstring, vil jorda bli beriket med både organisk materiale og plantevekststimulator (epin).
Les Mer
Spørsmål og svar

Badehus - sedertre fat

Kjære venner, jeg hadde et spørsmål om å bygge et billig og lite bad. Når jeg klatret over Internett, oppdaget jeg at de solgte badehus - sedertrefat. Kanskje noen kom over slikt eller hvem de står? Jeg vil være glad for alle råd! Alle fordeler og ulemper? Takk skal du ha! Tagger: Fasiliteter, lysthus, uteplasser 1130 visninger | 23.
Les Mer
Spørsmål og svar

Skadedyr på agurker

Hjelpe med å identifisere en sykdom eller skadedyr på agurker? Arket er skadet av små prikker. På bladene fanget et insekt en liten grønn, gjennomsiktig vinger, bor på den øvre delen av pisken. 738 visninger | 09/22/2015 03:40 Siste spørsmål: Det er et bilde av mose, men jeg vet ikke navnet. Victor spurte (hjemme hos meg) Noen spiser rødbeterblader og gulrotblader i sommerhuset mitt. Hvem er dette?
Les Mer

Video, Sitemap-Video, Sitemap-Videos